Wijbenga Installaties

Wijbenga Installaties uit Leeuwarden: uw loodgieter en installateur Uw loodgieter en installateur uit Leeuwarden voor o.a. ✓verwarming ✓badkamers ✓gas ✓water ✓ventilatie.. Ook in Leeuwarden, Dokkum, Franeker, Stiens, Drachten, Sneek.

Wijbenga Installaties Reviews

  Zeer slechte ervaring

  Wijbenga heeft een dakreparatie uitgevoerd. Voor een zeer hoge prijs hebben ze een reparatie uitgevoerd. Na nog geen 11 maanden opnieuw last van lekkage gekregen. In mijn ogen zou het netjes zijn als er iemand langs zou komen om te kijken waar het lek zit. Na 5 keer bellen, afspraken maken zonder dat er iemand komt was ik het zat en heb ik een ander bedrijf gebeld. 2 weken later was het opgelost.

  Sterke punten
  Niet van toepassing

  Zwakke punten
  Afspraken nakomen

  Afspraken nakomen

  Wat een waardeloze service. Beloven te reageren en terug te bellen en doen dat vervolgens niet. Zijn ook niet tot nauwelijks bereikbaar

  Slecht werk

  Cv installatie had kuren: Wijbenga gebeld, monteur kwam en volgens hem kon hij de installatie wel dromen. Na zijn "apk beurt" veel vaker storing in de installatie.
  Wijbenga proberen te bereiken via internet en telefoon en zelfs na weken geen enkele reactie....!
  Nooit meer Wijbenga voor ons!!!!

  Slechte service, slechte garantie

  Heb in een periode van 2 jaar de technische installaties voor acht appartementen door Wijbenga installaties laten aanleggen. Nu na 4 jaar zijn er allemaal gebreken!
  Toiletten die kapot gaan, radiators die doorroesten en ketels die kapot gaan en verkeerd aangelegd zijn.
  Hierop geeft Wijbenga installaties niet thuis!
  Geven geen garanties en laten hun niet zien om reparaties uit te voeren.
  Een onbetrouwbare partij waar u niet mee moet gaan samenwerken.

Bezoek Wijbenga Installaties

Schrijf een review