Reviews over Loodgieters

  Onbeschoft - Review over Loodgietersbedrijf Tilman Groningen

  Vroeg om wat informatie en wilde een offerte aanvragen voor het vervangen van leidingwerk. Toen tijdens ons gesprek de deurbel ging en ik er even naar toe moest om een pakket aan te nemen. Was er niet eens kans om het gesprek te vervolgen want meneer Til had opgehangen.

  Zwakke punten
  Ongeduldig en onbeschoft

  Ontzettend goed, snel en vriendelijk! - Review over MMA Loodgietersbedrijf

  Onze keukengootsteen was volledig verstopt. Dezelfde dag kwamen de mannen van MMA nog langs. Binnen een half uur was de verstopping opgelost. Een goede prijs, met ontzettend goede en snelle service. Vakkundig en ontzettend vriendelijk. Zeker een aanrader!

  Sterke punten
  Vriendelijk, vakkundig, snel.

  Wc verstopt - Review over MMA Loodgietersbedrijf

  Sinds gisteravond liep de toilet niet goed door. Vandaag gebeld en binnen een half uur stonden jullie al voor onze deur om te helpen. Super fijn dat dit zo snel was en dat het probleem verholpen is!

  Sterke punten
  Snelheid

  Afspraken nakomen - Review over Wijbenga Installaties

  Wat een waardeloze service. Beloven te reageren en terug te bellen en doen dat vervolgens niet. Zijn ook niet tot nauwelijks bereikbaar

  Prima geholpen - Review over MMA Loodgietersbedrijf

  Supersnel kwamen 2 mannen de verstopping in de keuken verhelpen. Vakkundig en snel. De prijsopgave tevoren werd keurig nagekomen. Beleefde loodgieters.

  Goed vakmanschap met respect voor de klant - Review over PCS Totaal Services

  Accuraat optreden door juiste diagnose stelling en handelswijze. Mo een echte topper die hard werkt en gaat voor goede service. De kanjer verdient een “ pluim”.

  Sterke punten
  Klantvriendelijk.

  Zwakke punten
  Communicatie met kantoor en terugkoppeling kan beter.

  Prima bedrijf,goed geregeld - Review over Loodgietersbedrijf J. Distel

  Badkamer laten doen en ging erg snel en eindresultaat heel erg mooi.

  Sterke punten
  Communicatie

  Zwakke punten
  Weinig tot niks

  Slecht werk - Review over Wijbenga Installaties

  Cv installatie had kuren: Wijbenga gebeld, monteur kwam en volgens hem kon hij de installatie wel dromen. Na zijn "apk beurt" veel vaker storing in de installatie. Wijbenga proberen te bereiken via internet en telefoon en zelfs na weken geen enkele reactie....! Nooit meer Wijbenga voor ons!!!!

  Slechte service, slechte garantie - Review over Wijbenga Installaties

  Heb in een periode van 2 jaar de technische installaties voor acht appartementen door Wijbenga installaties laten aanleggen. Nu na 4 jaar zijn er allemaal gebreken! Toiletten die kapot gaan, radiators die doorroesten en ketels die kapot gaan en verkeerd aangelegd zijn. Hierop geeft Wijbenga installaties niet thuis! Geven geen garanties en laten hun niet zien om reparaties uit te voeren. Een onbetrouwbare partij waar u niet mee moet gaan samenwerken.

  snel - Review over MMA Loodgietersbedrijf

  Goed, snel en betrouwbaar! Zaterdag gebeld en binnen 2 uurtjes stonden 2 vaklieden voor de deur. Vriendelijk en vakkundig een zware verstopping verholpen wat 25 meter buiten mijn woning plaatsvond. MMA adviseerde om de gemeentelijke calamiteitendienst erbij te betrekken om zo de schuldvraag vast te stellen. Wat prijs betreft is MMA scherp en duidelijk... kortom een top bedrijf!

  Sterke punten
  snel

  Zwakke punten
  geen

  goed geholpen - Review over MMA Loodgietersbedrijf

  Na een eerste ontstoppingspoging, bleek het euvel niet verholpen na verloop van enkele weken. Slechts een klein telefoontje en een collega van MMA kwam onverwijld langs en heeft, ondanks dat het een moeilijk ontstoppingsprobleem betrof, met inzet en grote vriendelijkheid het probleem weten op telossen. Ook nadien even schoon maken en zelfs de vloeren dweilen waren deel van de uitstekende service. Daarom een aanrader voor een ieder met (moeilijke) verstoppingen!

  Sterke punten
  snel

  Zwakke punten
  geen

  Onbetrouwbaar - Review over MMA Loodgietersbedrijf

  Loodgieter is snel ter plaatse en verhelpt de lekkage. Van te voren hebben we een prijs afgesproken. Maar daarna komt meneer doodleuk met een factuur die een stuk hoger ligt. Onbetrouwbaar dus!

  ZEER SLECHT, OPLICHTERS !! - Review over MMA Loodgietersbedrijf

  NIET IN ZEE GAAN MET DEZE OPLICHTERS !!!! Op verzoek heeft MMA loodgieters de stortbak van de wc + keukenkraan vervangen. Op zich nette monteur die erg hulpvaardig lijkt, maar..... op het moment dat de factuur wordt gemaakt wordt deze niet gespecificeerd in de materiaalkosten en je kunt gelijk de rekening betalen. Achteraf toch even gekeken wat deze materialen doorgaans kosten (dus NIET alleen internet prijzen) en blijkt dat er 200% opslag is opgenomen. Hierover telefonisch vragen gesteld en dan wordt je zeer agressief te woord gestaan dat hierover geen mededelingen worden gedaan en de kosten niet inzichtelijk worden gemaakt. Als ik een goedkopere loodgieter in de toekomst zou willen dan moet ik maar naar Afrika bellen...... Van enig respect en klantvriendelijkheid is totaal geen sprake !! DUS MENSEN, TRAP ER NIET IN, DIT BEDRIJF IS ALLEEN UIT OP SNEL EN EIGEN GEWIN!!!!!

  Sterke punten
  Bij binnenkomst aardige en nette monteur, verder geen sterke punten !!

  Zwakke punten
  Tariefstelling en klantencontact zeer slecht en ondermaats !