• Wat een waardeloze service. Beloven te reageren en terug te bellen en doen dat vervolgens niet. Zijn ook niet tot nauwelijks bereikbaar

  Door Chris op 21 februari 2020 Reageer
 • Supersnel kwamen 2 mannen de verstopping in de keuken verhelpen. Vakkundig en snel. De prijsopgave tevoren werd keurig nagekomen. Beleefde loodgieters.

  Door Rob op 1 februari 2020 Reageer
 • Accuraat optreden door juiste diagnose stelling en handelswijze. Mo een echte topper die hard werkt en gaat voor goede service. De kanjer verdient een “ pluim”.

  Sterke punten
  Klantvriendelijk.

  Zwakke punten
  Communicatie met kantoor en terugkoppeling kan beter.

  Door Wollen sokjes op 9 januari 2020 Reageer
 • Badkamer laten doen en ging erg snel en eindresultaat heel erg mooi.

  Sterke punten
  Communicatie

  Zwakke punten
  Weinig tot niks

  Door Frank op 18 november 2019 Reageer
 • Cv installatie had kuren: Wijbenga gebeld, monteur kwam en volgens hem kon hij de installatie wel dromen. Na zijn "apk beurt" veel vaker storing in de installatie. Wijbenga proberen te bereiken via internet en telefoon en zelfs na weken geen enkele reactie....! Nooit meer Wijbenga voor ons!!!!

  Door Anne Offerei op 23 mei 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Heb in een periode van 2 jaar de technische installaties voor acht appartementen door Wijbenga installaties laten aanleggen. Nu na 4 jaar zijn er allemaal gebreken! Toiletten die kapot gaan, radiators die doorroesten en ketels die kapot gaan en verkeerd aangelegd zijn. Hierop geeft Wijbenga installaties niet thuis! Geven geen garanties en laten hun niet zien om reparaties uit te voeren. Een onbetrouwbare partij waar u niet mee moet gaan samenwerken.

  Door Sido op 12 maart 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Goed, snel en betrouwbaar! Zaterdag gebeld en binnen 2 uurtjes stonden 2 vaklieden voor de deur. Vriendelijk en vakkundig een zware verstopping verholpen wat 25 meter buiten mijn woning plaatsvond. MMA adviseerde om de gemeentelijke calamiteitendienst erbij te betrekken om zo de schuldvraag vast te stellen. Wat prijs betreft is MMA scherp en duidelijk... kortom een top bedrijf!

  Sterke punten
  snel

  Zwakke punten
  geen

  Door abbas op 6 juni 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Na een eerste ontstoppingspoging, bleek het euvel niet verholpen na verloop van enkele weken. Slechts een klein telefoontje en een collega van MMA kwam onverwijld langs en heeft, ondanks dat het een moeilijk ontstoppingsprobleem betrof, met inzet en grote vriendelijkheid het probleem weten op telossen. Ook nadien even schoon maken en zelfs de vloeren dweilen waren deel van de uitstekende service. Daarom een aanrader voor een ieder met (moeilijke) verstoppingen!

  Sterke punten
  snel

  Zwakke punten
  geen

  Door ghazil op 6 juni 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Loodgieter is snel ter plaatse en verhelpt de lekkage. Van te voren hebben we een prijs afgesproken. Maar daarna komt meneer doodleuk met een factuur die een stuk hoger ligt. Onbetrouwbaar dus!

  Door Jansen op 27 maart 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • NIET IN ZEE GAAN MET DEZE OPLICHTERS !!!! Op verzoek heeft MMA loodgieters de stortbak van de wc + keukenkraan vervangen. Op zich nette monteur die erg hulpvaardig lijkt, maar..... op het moment dat de factuur wordt gemaakt wordt deze niet gespecificeerd in de materiaalkosten en je kunt gelijk de rekening betalen. Achteraf toch even gekeken wat deze materialen doorgaans kosten (dus NIET alleen internet prijzen) en blijkt dat er 200% opslag is opgenomen. Hierover telefonisch vragen gesteld en dan wordt je zeer agressief te woord gestaan dat hierover geen mededelingen worden gedaan en de kosten niet inzichtelijk worden gemaakt. Als ik een goedkopere loodgieter in de toekomst zou willen dan moet ik maar naar Afrika bellen...... Van enig respect en klantvriendelijkheid is totaal geen sprake !! DUS MENSEN, TRAP ER NIET IN, DIT BEDRIJF IS ALLEEN UIT OP SNEL EN EIGEN GEWIN!!!!!

  Sterke punten
  Bij binnenkomst aardige en nette monteur, verder geen sterke punten !!

  Zwakke punten
  Tariefstelling en klantencontact zeer slecht en ondermaats !

  Door Joost de Lee op 25 januari 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Loodgieter Ervaringen

Op LoodgieterErvaringen.nl lees je reviews over alle loodgieters van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw loodgieter ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!