MMA Loodgietersbedrijf

MMA Loodgietersbedrijf Regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

MMA Loodgietersbedrijf Reviews

  Ja altijd op Zaterdag

  Zaterdag de wc loopt over gang en kamer deels veel water op de vloer.\\r\\nNa telefonisch contact met MMA komt er in de middag een monteur \\r\\nNa onderzoek in kruipruimte overleg hoe de verstopping te gaan verhelpen.\\r\\nVia het toilet is bijna een verbouwing \\r\\nBuiten de afvoer buis opgezocht, gaatje in de buis geboord. Water drukslang in de buis geschoven op zoek naar de verstopping na 10 meter invoer van de slang de verstopping onschadelijk gemaakt en in een klap het probleem opgelost. Wat toch een opluchting is.\\r\\nDe kosten vooraf goed en duidelijk besproken en na 1 1/2 uur klaar\\r\\n�270,- zijn mijn inziens zeer redelijk zeker voor de zaterdag \\r\\nEn ook belangrijk een nette en vriendelijke montuur \\r\\nWij zijn tevreden �

  Sterke punten
  Snelle service

  Zwakke punten
  Niet ervaren

  Ja altijd op Zaterdag

  Zaterdag de wc loopt over gang en kamer deels veel water op de vloer.
  Na telefonisch contact met MMA komt er in de middag een monteur
  Na onderzoek in kruipruimte overleg hoe de verstopping te gaan verhelpen.
  Via het toilet is bijna een verbouwing
  Buiten de afvoer buis opgezocht, gaatje in de buis geboord. Water drukslang in de buis geschoven op zoek naar de verstopping na 10 meter invoer van de slang de verstopping onschadelijk gemaakt en in een klap het probleem opgelost. Wat toch een opluchting is.
  De kosten vooraf goed en duidelijk besproken en na 1 1/2 uur klaar
  €270,- zijn mijn inziens zeer redelijk zeker voor de zaterdag
  En ook belangrijk een nette en vriendelijke montuur
  Wij zijn tevreden 😊

  Sterke punten
  Snelle service

  Zwakke punten
  Niet ervaren

  Oplichters- afzetters

  400 euro voor een klus dat niets heeft opgeleverd.
  Ik ben geen bot of AI zoals het besef ik beweerd.
  Aardige jongen, maar het heeft NIETS opgeleverd, behalve 400 euro lichter.
  Vandaag Rioolbeheer laten komen. 150 euro, deze loste het op in nog geen half uur.

  Sterke punten
  Aardige jongen

  Zwakke punten
  Ze hebben geen idee wat ze doen en vragen daar de hoofdprijs voor!

  Onprofessioneel en duur

  MMA erbij gehaald voor een verstopping. Afspraak werd op het laatste moment afgezegd. Verstopping vervolgens niet verholpen (wat op zich nog kan), hoge rekening, maar het ergste is dat ze bij het openen van het kruipluik de houten vloer hebben beschadigd. Deze willen ze komen repareren, maar de kosten zijn voor mij. Ik heb ze de kans gegeven om het netjes op te lossen. Dat is niet gelukt. Ik zal echt niet snel een negatieve review schrijven maar wil toekomstige klanten behoeden voor dit bedrijf.

  Sterke punten
  Aardige medewerker.

  Zwakke punten
  Niet professioneel. Niet klantgericht. Duur.

  slechte service

  bedrijf is 2 x geweest. rekening van 520 euro. Verstopping nog niet opgelost. Daarna bedrijf uit zwolle erbij gehad en probleem is opgelost

  Sterke punten
  wel aardige loodgieters

  Zwakke punten
  geen resultaat leveren

  Veel te duur en geen resultaat

  Veel te duur. €98 startkosten, €120 per uur, €100 voor een kijkje in de kruipruimte, €100 voor doorspuiten. €500 armer en geen resultaat. Voortdurend tijdrekken, telkens nieuwe ideeën om de klacht toch op te lossen. Uiteindelijk na 1,5 uur zonder resultaat de deur uit gestuurd. Oplichters?

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles! Oplichters?

  te duur en niet regionaal

  Eigenlijk wilde ik een bedrijf uit de buurt inhuren van mijn woonplaats. De hemelwaterafvoer van mijn schuurtje was verstopt. Het telefoonnummer leek uit mijn woonplaats te komen maar uiteindelijk klopte dat dus niet. Zo proberen ze vertrouwen te wekken, dat voelt niet integer! Omdat hij binnen een half uur klaar was dacht ik dat ik honderd euro moest betalen, uiteindelijk bleek ik ook nog te moeten betalen voor het gebruik van de apparatuur. Echt belachelijk, het is bepaald geen hightech apparatuur. Ook is het een simpel klusje en dan vind ik ruim 200 euro echt te duur. De afvoer loopt wel weer door maar de volgende keer huur ik zelf wel apparatuur. Ik heb mijn lesje weer geleerd, wel een dure les!

  Sterke punten
  Afvoer loopt weer door.

  Zwakke punten
  Slechte prijs/kwaliteit verhouding

  Oplichters

  Met enige verbazing lees ik onderstaande reviews en bevestigt mijn vermoeden van malafide praktijken.
  Helaas ben ik er ook ingetrapt en een torenhoge rekening moeten betalen voor een afvoer ontstoppen wat ook nog eens niet is gelukt.
  Ik lees terug dat ze zelf schrijven dat er onjuiste reviews op deze site staan! Hoe durven ze….
  Trap er niet in het zijn oplichters

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  Uiterst teleurstellend

  Een gecombineerde wasmachine/wasbak afvoerleiding op zolder was verstopt. Dat is eerder voorgekomen, en werd toen voor Euro 140,- verholpen. De medewerker van MMa lukte het pas om de veer na vele pogingen door de afvoerleiding te krijgen. De wasbak liep toen door, maar de wasmachine afvoer was nog steeds verstopt. Die werd toen doorgeblazen, maar het weggeblazen opstakel zat dus weer in de leiding die net schoon was. Het is toen niet meer gelukt om de veer door de afvoerleiding te krijgen. De afvoer liep, maar duidelijk niet goed vrij. Er werd hiervoor Euro 357,- gerekend, wat ik duidelijk met de geleverde prestatie in overeenstemming vind. Derhalve 1 ster waardering.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onvoldoende professionaliteit

  Niet alle reviews zijn echt

  Helaas moeten we vaststellen dat niet alle reviews op onze website echt zijn. Dit kan te maken hebben met het feit dat deze site niet verifieert of de reviews daadwerkelijk van klanten afkomstig zijn. Concurrenten kunnen bijvoorbeeld negatieve reviews schrijven om ons imago te schaden. Gelukkig hebben we een positieve reputatie op verschillende sites, zoals Google, waar de reviews wel geverifieerd worden. Hoewel het waar is dat we af en toe ontevreden klanten hebben, hebben we een goedwerkende aftersales afdeling die altijd contact met hen opneemt om tot een passende oplossing te komen. We zijn er trots op dat we al meer dan 20 jaar bestaan en dat we dezelfde bedrijfsnaam hebben gehandhaafd gedurende deze periode. Als we ons inderdaad bezighielden met de activiteiten die onze concurrenten ons toeschrijven op de genoemde website, zouden we nooit zo lang hebben kunnen blijven bestaan. We willen benadrukken dat we ons als bedrijf altijd hebben gericht op het bieden van de hoogste kwaliteit dienstverlening aan onze klanten. We nemen onze verantwoordelijkheden serieus en zetten ons dagelijks in om onze klanten tevreden te stellen. We hopen dan ook dat onze klanten ons vertrouwen en weten dat we altijd klaar staan om hen te helpen.

  Met vriendelijke groet,

  Mma loodgietersbedrijf

  Sterke punten
  Vakkundig, persoonlijk en betrouwbaar

  Ring in doucheafvoer gevallen

  Ik was mijn badkamer aan het schoonmaken toen mijn trouwring per ongeluk in de doucheafvoer viel. Ik was helemaal in paniek en wist niet wat ik moest doen. Ik wilde geen risico's nemen en de riolering zelf proberen te ontstoppen, dus besloot ik professionele hulp in te schakelen.

  Ik belde Mma Loodgietersbedrijf en hij kwam meteen langs om te zien wat er aan de hand was. Hij onderzocht de situatie en constateerde dat de ring inderdaad vastzat in de afvoer.

  Gelukkig had hij een vacuüm rioolmachine tot zijn beschikking waarmee hij de ring kon terughalen zonder de afvoer te beschadigen. Hij stelde me gerust en begon meteen met het werk. Na een paar minuten hoorde ik het geluid van de ring die uit de afvoer werd getrokken en ik was opgelucht en blij.

  Het was geweldig om te zien hoe mijn loodgieter zo'n professionele aanpak had en het probleem snel en efficiënt oploste. Ik zal hem zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en ervaren loodgieter.

  Sterke punten
  Snel aanwezig, professioneel hulp en betrokken.

  Snel en zeer aardige loodgiete

  Ik ben blij om een positieve review te schrijven over de loodgieter die bij ons is geweest. De loodgieter leverde uitstekend werk en overtrof onze verwachtingen op verschillende vlakken.

  Allereerst was de communicatie met de loodgieter zeer professioneel. Hij was punctueel en reageerde snel op onze vragen en verzoeken. Hij luisterde aandachtig naar onze problemen en gaf duidelijke uitleg over de mogelijke oplossingen. Dit gaf ons vertrouwen in zijn expertise en ervaring.

  Daarnaast was de kwaliteit van het geleverde werk van hoog niveau. De loodgieter ging grondig te werk en zorgde ervoor dat alles correct geïnstalleerd en gerepareerd werd. Hij toonde vakmanschap en oog voor detail. We merkten dat hij trots was op zijn werk en streng was voor zichzelf om de beste resultaten te behalen.

  Bovendien was de loodgieter vriendelijk en beleefd gedurende het hele proces. Hij respecteerde ons huis en zorgde ervoor dat alles netjes werd achtergelaten na voltooiing van het werk. Zijn professionaliteit en klantgerichtheid waren echt merkbaar en maakten de ervaring des te positiever.

  Al met al kunnen we deze loodgieter ten zeerste aanbevelen. Zijn vakmanschap, communicatievaardigheden en klantgerichtheid waren uitstekend. We zijn zeer tevreden met het geleverde werk en zouden hem zonder aarzeling opnieuw inhuren voor toekomstige loodgietersklussen.

  Super, alles opgelost!

  Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de loodgieter die onlangs bij mij thuis is geweest. Ik had last van een lekkende kraan en besloot om een professional in te schakelen. De loodgieter arriveerde punctueel op de afgesproken tijd en begon meteen aan de reparatie.\\r\\n\\r\\nWat me direct opviel, was zijn vriendelijkheid en professionele houding. Hij luisterde geduldig naar mijn beschrijving van het probleem en gaf me duidelijke uitleg over de stappen die hij zou nemen om het op te lossen. Zijn expertise en ervaring waren duidelijk zichtbaar in zijn werk.\\r\\n\\r\\nDe loodgieter werkte efficiënt en zorgvuldig. Hij slaagde erin het lek snel te verhelpen en controleerde vervolgens grondig of er nog andere problemen waren. Hij gaf me ook waardevol advies om toekomstige problemen te voorkomen.\\r\\n\\r\\nWat ik vooral waardeerde, was de netheid waarmee hij te werk ging. Hij zorgde ervoor dat hij geen rommel achterliet en ruimde alles netjes op voordat hij vertrok.\\r\\n\\r\\nAl met al ben ik zeer tevreden met de service die ik van deze loodgieter heb ontvangen. Zijn professionaliteit, vriendelijkheid, efficiëntie en oog voor detail hebben een positieve indruk op mij achtergelaten. Ik zal zeker weer contact met hem opnemen als ik in de toekomst loodgieterswerk nodig heb en ik zal hem ook ten zeerste aanbevelen aan anderen.\\r\\n\\r\\nDank je wel, beste loodgieter, voor het uitstekende werk dat je hebt geleverd!

  Sterke punten
  Op tijd\\r\\nWerk goed verricht\\r\\nGecontroleerd\\r\\nSchoon achtergelaten

  Zwakke punten
  Geen

  Opgelicht door MMA ontstopping

  Bedrijf hanteert absurd hoge tarieven wat ze niet vooraf communiceren. Je krijgt nog een grote mond ook als je daar iets van zegt. Je krijgt geen rekening ook niet als je daarop staat. Hele nare ervaring met deze oplichters.
  Had ik deze site maar eerder gezien dan had ik ze niet eens gebeld.

  Sterke punten
  Kan niets bedenken

  Zwakke punten
  Niet eerlijk en niet deskundig

  Door MMA ontstoppingsbedrijf o

  Mijn bejaarde moeder had een verstopte afvoer en heeft MMA ontstoppingsbedrijf ingeschakeld. De afvoer zat verstopt en de medewerker heeft de verstopping niet verholpen. Toen de man van het bedrijf vertrok werd ze gedwongen om direct te betalen en wel 550 euro terwijl de verstopping er nog steeds zit. Mijn moeder voelde zich geïntimideerd en is er nog van overstuur.
  Ik wil bij deze iedereen waarschuwen voor dit soort praktijken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie en onbekwaamheid

  Pas op voor MMA loodgieters

  Verstopping wc, tijdens de werkzaamheden hebben ze steeds meer materiaal nodig om de klus te klaren. Einde van het verhaal is dat ze het niet hebben opgelost en euro 650 vragen. Ik accepteerde dit niet en kreeg een grote mond en bedreiging van de medewerker.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbeschofte, schaamteloze medewerker en bedrijf.

  Oplichters

  Verstopte wastafel niet kunnen oplossen maar wel 500 euro vragen voor 1,5 uur werk. Moet direct betalen en een rekening krijg je niet!\\\\\\\\r\\\\\\\\nTrap er niet in het zijn grote oplichters

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel te hoge bedragen voor geen kwaliteit

  [email protected]

  MMA heeft mij prima geholpen bij het oplossen van een toilet dat verstopt was. Het probleem bleek te zitten in een rioolbuis. D.m.v. diverse apparatuur(hoge druk en camera) werd het probleem snel gevonden en opgelost. De loodgieter was precies op tijd en erg aardig.\\r\\nIk raad MMA dan ook zeker aan.

  Sterke punten
  Verstand van zaken

  [email protected]

  MMA heeft mij prima geholpen bij het oplossen van een toilet dat verstopt was. Het probleem bleek te zitten in een rioolbuis. D.m.v. diverse apparatuur(hoge druk en camera) werd het probleem snel gevonden en opgelost. De loodgieter was precies op tijd en erg aardig.
  Ik raad MMA dan ook zeker aan.

  Sterke punten
  Verstand van zaken

  Oplichters

  Zeer lechte ervaring. Geven je vooraf een redelijke prijs op maar komen deze niet na! Voor een kwartiertje werk, hupsakee rekenen ze ineens 250 euro!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Komen prijsafspraak niet na en draaien je financieel een poot uit! 😡

  Oplichters

  Blijkbaar verstopping van het toilet zelf, dus niet de standleiding, was zo opgelost. Ondanks vantevoren prijsopgave die veel lager was, hebben ze maar liefst 250 euro in rekening gebracht!!!! Trap er niet in mensen 😡

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Komen prijsafspraak niet na en draaien je financieel een poot uit! Oplichters

  gootsteen

  Ik had een verstopping bij de gootsteen. Jos belde me netjes een kwartier van te voren zodat ik op tijd thuis was. Goede service, en goed advies!
  Alles weer netjes achter gelaten. Heel blij mee.

  Sterke punten
  afspraak en netjes gewerkt

  Zwakke punten
  geen

  Let op: opstartkosten euro 98!

  Geen voorrijdkosten stond er vermeld op de site van Ontstoppen Hoorn. Daarom deze firma gebeld en afspraak gemaakt voor ontstopping. Blijkt dat achter deze site MMA Ontstoppingsdienst zit (stond op de factuur en op de bus), dus helemaal niet regionaal. Voorrijdkosten rekenen ze niet, maar bij aankomst noemen ze het gewoon anders: OPSTARTKOSTEN van maar liefst 98 euro! Bij het telefonisch maken van de afspraak is hier ook geen melding van gemaakt. Dan voel je je toch wel genaaid, kwartiertje werk voor totaal 196 euro. Maar ja, wil ook dat de verstopping wordt opgelost. Gelukkig loopt de douche wel door. Deze firma dus duidelijk nooit meer!

  Sterke punten
  probleem is wel opgelost

  Zwakke punten
  absurde tarieven en onduidelijkheid over voorrijd- dan wel opstartkosten. Zeer misleidend.

  Top geholpen

  Op zaterdag geholpen netjes optijd

  Sterke punten
  Afspraak

  Zwakke punten
  Geen

  Super geholpen

  Wij zijn snel en heel vakkundig geholpen door de vriendelijke heren van MMA loodgietersbedrijf .
  Prijs is duidelijk van tevoren te zien op de internetsite en wordt van tevoren nog besproken , geeft geen verrassingen.
  Als wij weer een probleem hebben waar wij een loodgieter voor nodig hebben zullen wij zeker MMA loodgietersbedrijf bellen .

  Sterke punten
  Vakkundig geholpen

  Zwakke punten
  geen


Bezoek MMA Loodgietersbedrijf

Schrijf een review