MMA Loodgietersbedrijf

MMA Loodgietersbedrijf Regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

MMA Loodgietersbedrijf Reviews

  Ja altijd op Zaterdag

  Zaterdag de wc loopt over gang en kamer deels veel water op de vloer.\\r\\nNa telefonisch contact met MMA komt er in de middag een monteur \\r\\nNa onderzoek in kruipruimte overleg hoe de verstopping te gaan verhelpen.\\r\\nVia het toilet is bijna een verbouwing \\r\\nBuiten de afvoer buis opgezocht, gaatje in de buis geboord. Water drukslang in de buis geschoven op zoek naar de verstopping na 10 meter invoer van de slang de verstopping onschadelijk gemaakt en in een klap het probleem opgelost. Wat toch een opluchting is.\\r\\nDe kosten vooraf goed en duidelijk besproken en na 1 1/2 uur klaar\\r\\n�270,- zijn mijn inziens zeer redelijk zeker voor de zaterdag \\r\\nEn ook belangrijk een nette en vriendelijke montuur \\r\\nWij zijn tevreden �

  Sterke punten
  Snelle service

  Zwakke punten
  Niet ervaren

  Ja altijd op Zaterdag

  Zaterdag de wc loopt over gang en kamer deels veel water op de vloer.
  Na telefonisch contact met MMA komt er in de middag een monteur
  Na onderzoek in kruipruimte overleg hoe de verstopping te gaan verhelpen.
  Via het toilet is bijna een verbouwing
  Buiten de afvoer buis opgezocht, gaatje in de buis geboord. Water drukslang in de buis geschoven op zoek naar de verstopping na 10 meter invoer van de slang de verstopping onschadelijk gemaakt en in een klap het probleem opgelost. Wat toch een opluchting is.
  De kosten vooraf goed en duidelijk besproken en na 1 1/2 uur klaar
  €270,- zijn mijn inziens zeer redelijk zeker voor de zaterdag
  En ook belangrijk een nette en vriendelijke montuur
  Wij zijn tevreden 😊

  Sterke punten
  Snelle service

  Zwakke punten
  Niet ervaren

  Niet alle reviews zijn echt

  Helaas moeten we vaststellen dat niet alle reviews op onze website echt zijn. Dit kan te maken hebben met het feit dat deze site niet verifieert of de reviews daadwerkelijk van klanten afkomstig zijn. Concurrenten kunnen bijvoorbeeld negatieve reviews schrijven om ons imago te schaden. Gelukkig hebben we een positieve reputatie op verschillende sites, zoals Google, waar de reviews wel geverifieerd worden. Hoewel het waar is dat we af en toe ontevreden klanten hebben, hebben we een goedwerkende aftersales afdeling die altijd contact met hen opneemt om tot een passende oplossing te komen. We zijn er trots op dat we al meer dan 20 jaar bestaan en dat we dezelfde bedrijfsnaam hebben gehandhaafd gedurende deze periode. Als we ons inderdaad bezighielden met de activiteiten die onze concurrenten ons toeschrijven op de genoemde website, zouden we nooit zo lang hebben kunnen blijven bestaan. We willen benadrukken dat we ons als bedrijf altijd hebben gericht op het bieden van de hoogste kwaliteit dienstverlening aan onze klanten. We nemen onze verantwoordelijkheden serieus en zetten ons dagelijks in om onze klanten tevreden te stellen. We hopen dan ook dat onze klanten ons vertrouwen en weten dat we altijd klaar staan om hen te helpen.

  Met vriendelijke groet,

  Mma loodgietersbedrijf

  Sterke punten
  Vakkundig, persoonlijk en betrouwbaar

  Ring in doucheafvoer gevallen

  Ik was mijn badkamer aan het schoonmaken toen mijn trouwring per ongeluk in de doucheafvoer viel. Ik was helemaal in paniek en wist niet wat ik moest doen. Ik wilde geen risico's nemen en de riolering zelf proberen te ontstoppen, dus besloot ik professionele hulp in te schakelen.

  Ik belde Mma Loodgietersbedrijf en hij kwam meteen langs om te zien wat er aan de hand was. Hij onderzocht de situatie en constateerde dat de ring inderdaad vastzat in de afvoer.

  Gelukkig had hij een vacuüm rioolmachine tot zijn beschikking waarmee hij de ring kon terughalen zonder de afvoer te beschadigen. Hij stelde me gerust en begon meteen met het werk. Na een paar minuten hoorde ik het geluid van de ring die uit de afvoer werd getrokken en ik was opgelucht en blij.

  Het was geweldig om te zien hoe mijn loodgieter zo'n professionele aanpak had en het probleem snel en efficiënt oploste. Ik zal hem zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en ervaren loodgieter.

  Sterke punten
  Snel aanwezig, professioneel hulp en betrokken.

  Super, alles opgelost!

  Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de loodgieter die onlangs bij mij thuis is geweest. Ik had last van een lekkende kraan en besloot om een professional in te schakelen. De loodgieter arriveerde punctueel op de afgesproken tijd en begon meteen aan de reparatie.\\r\\n\\r\\nWat me direct opviel, was zijn vriendelijkheid en professionele houding. Hij luisterde geduldig naar mijn beschrijving van het probleem en gaf me duidelijke uitleg over de stappen die hij zou nemen om het op te lossen. Zijn expertise en ervaring waren duidelijk zichtbaar in zijn werk.\\r\\n\\r\\nDe loodgieter werkte efficiënt en zorgvuldig. Hij slaagde erin het lek snel te verhelpen en controleerde vervolgens grondig of er nog andere problemen waren. Hij gaf me ook waardevol advies om toekomstige problemen te voorkomen.\\r\\n\\r\\nWat ik vooral waardeerde, was de netheid waarmee hij te werk ging. Hij zorgde ervoor dat hij geen rommel achterliet en ruimde alles netjes op voordat hij vertrok.\\r\\n\\r\\nAl met al ben ik zeer tevreden met de service die ik van deze loodgieter heb ontvangen. Zijn professionaliteit, vriendelijkheid, efficiëntie en oog voor detail hebben een positieve indruk op mij achtergelaten. Ik zal zeker weer contact met hem opnemen als ik in de toekomst loodgieterswerk nodig heb en ik zal hem ook ten zeerste aanbevelen aan anderen.\\r\\n\\r\\nDank je wel, beste loodgieter, voor het uitstekende werk dat je hebt geleverd!

  Sterke punten
  Op tijd\\r\\nWerk goed verricht\\r\\nGecontroleerd\\r\\nSchoon achtergelaten

  Zwakke punten
  Geen

  [email protected]

  MMA heeft mij prima geholpen bij het oplossen van een toilet dat verstopt was. Het probleem bleek te zitten in een rioolbuis. D.m.v. diverse apparatuur(hoge druk en camera) werd het probleem snel gevonden en opgelost. De loodgieter was precies op tijd en erg aardig.\\r\\nIk raad MMA dan ook zeker aan.

  Sterke punten
  Verstand van zaken

  [email protected]

  MMA heeft mij prima geholpen bij het oplossen van een toilet dat verstopt was. Het probleem bleek te zitten in een rioolbuis. D.m.v. diverse apparatuur(hoge druk en camera) werd het probleem snel gevonden en opgelost. De loodgieter was precies op tijd en erg aardig.
  Ik raad MMA dan ook zeker aan.

  Sterke punten
  Verstand van zaken

  gootsteen

  Ik had een verstopping bij de gootsteen. Jos belde me netjes een kwartier van te voren zodat ik op tijd thuis was. Goede service, en goed advies!
  Alles weer netjes achter gelaten. Heel blij mee.

  Sterke punten
  afspraak en netjes gewerkt

  Zwakke punten
  geen

  Top geholpen

  Op zaterdag geholpen netjes optijd

  Sterke punten
  Afspraak

  Zwakke punten
  Geen

  Super geholpen

  Wij zijn snel en heel vakkundig geholpen door de vriendelijke heren van MMA loodgietersbedrijf .
  Prijs is duidelijk van tevoren te zien op de internetsite en wordt van tevoren nog besproken , geeft geen verrassingen.
  Als wij weer een probleem hebben waar wij een loodgieter voor nodig hebben zullen wij zeker MMA loodgietersbedrijf bellen .

  Sterke punten
  Vakkundig geholpen

  Zwakke punten
  geen

  Hardnekkig probleem goed aangepakt.

  Verstopping in de keuen/bijkeuken. MMA komt snel, geeft na een eerste analyse een offerte en gaat pas weg als het opgelost is. Helaas, na een een paar weken zelfde probleem weer en gevolgd door garantiewerk, Echter, werd duidelijk dat het probleem groter was. Na analyse herstelwerk afgesproken. Nu is de oorzaak verholpen. Nazorg: nog een extra ronde reinigen aangeboden.

  Sterke punten
  Komt afspraken na; vriendelijke, betrokken en kundige medewerkers; creatief in het oplossen van lastig rioolwerk; vooraf duidelijk wat de kosten zijn.

  Vriendelijke en goede service

  Wij hadden een verstopping in onze douche en hebben MMA gebeld. De monteur kwam de dag erna en heeft ervoor gezorgd dat alles weer perfect wegloopt. Wij zijn er heel blij mee. Een vriendelijke monteur met kennis van zaken en hij heeft ons euvel goed verholpen.

  Sterke punten
  vriendelijk en kennis van zaken

  Zwakke punten
  Geen

  Ontzettend goed, snel en vriendelijk!

  Onze keukengootsteen was volledig verstopt. Dezelfde dag kwamen de mannen van MMA nog langs. Binnen een half uur was de verstopping opgelost. Een goede prijs, met ontzettend goede en snelle service. Vakkundig en ontzettend vriendelijk. Zeker een aanrader!

  Sterke punten
  Vriendelijk, vakkundig, snel.

  Wc verstopt

  Sinds gisteravond liep de toilet niet goed door. Vandaag gebeld en binnen een half uur stonden jullie al voor onze deur om te helpen. Super fijn dat dit zo snel was en dat het probleem verholpen is!

  Sterke punten
  Snelheid

  Prima geholpen

  Supersnel kwamen 2 mannen de verstopping in de keuken verhelpen. Vakkundig en snel. De prijsopgave tevoren werd keurig nagekomen. Beleefde loodgieters.

  snel

  Goed, snel en betrouwbaar! Zaterdag gebeld en binnen 2 uurtjes stonden 2 vaklieden voor de deur. Vriendelijk en vakkundig een zware verstopping verholpen wat 25 meter buiten mijn woning plaatsvond. MMA adviseerde om de gemeentelijke calamiteitendienst erbij te betrekken om zo de schuldvraag vast te stellen.

  Wat prijs betreft is MMA scherp en duidelijk... kortom een top bedrijf!

  Sterke punten
  snel

  Zwakke punten
  geen

  goed geholpen

  Na een eerste ontstoppingspoging, bleek het euvel niet verholpen na verloop van enkele weken.
  Slechts een klein telefoontje en een collega van MMA kwam onverwijld langs en heeft, ondanks dat het een moeilijk ontstoppingsprobleem betrof, met inzet en grote vriendelijkheid het probleem weten op telossen.
  Ook nadien even schoon maken en zelfs de vloeren dweilen waren deel van de uitstekende service.
  Daarom een aanrader voor een ieder met (moeilijke) verstoppingen!

  Sterke punten
  snel

  Zwakke punten
  geen

Bezoek MMA Loodgietersbedrijf

Schrijf een review