MMA Loodgietersbedrijf

MMA Loodgietersbedrijf Regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

MMA Loodgietersbedrijf Reviews

  Onprofessioneel en duur

  MMA erbij gehaald voor een verstopping. Afspraak werd op het laatste moment afgezegd. Verstopping vervolgens niet verholpen (wat op zich nog kan), hoge rekening, maar het ergste is dat ze bij het openen van het kruipluik de houten vloer hebben beschadigd. Deze willen ze komen repareren, maar de kosten zijn voor mij. Ik heb ze de kans gegeven om het netjes op te lossen. Dat is niet gelukt. Ik zal echt niet snel een negatieve review schrijven maar wil toekomstige klanten behoeden voor dit bedrijf.

  Sterke punten
  Aardige medewerker.

  Zwakke punten
  Niet professioneel. Niet klantgericht. Duur.

  te duur en niet regionaal

  Eigenlijk wilde ik een bedrijf uit de buurt inhuren van mijn woonplaats. De hemelwaterafvoer van mijn schuurtje was verstopt. Het telefoonnummer leek uit mijn woonplaats te komen maar uiteindelijk klopte dat dus niet. Zo proberen ze vertrouwen te wekken, dat voelt niet integer! Omdat hij binnen een half uur klaar was dacht ik dat ik honderd euro moest betalen, uiteindelijk bleek ik ook nog te moeten betalen voor het gebruik van de apparatuur. Echt belachelijk, het is bepaald geen hightech apparatuur. Ook is het een simpel klusje en dan vind ik ruim 200 euro echt te duur. De afvoer loopt wel weer door maar de volgende keer huur ik zelf wel apparatuur. Ik heb mijn lesje weer geleerd, wel een dure les!

  Sterke punten
  Afvoer loopt weer door.

  Zwakke punten
  Slechte prijs/kwaliteit verhouding

  Onbetrouwbaar

  Loodgieter is snel ter plaatse en verhelpt de lekkage. Van te voren hebben we een prijs afgesproken. Maar daarna komt meneer doodleuk met een factuur die een stuk hoger ligt. Onbetrouwbaar dus!

  ZEER SLECHT, OPLICHTERS !!

  NIET IN ZEE GAAN MET DEZE OPLICHTERS !!!!
  Op verzoek heeft MMA loodgieters de stortbak van de wc + keukenkraan vervangen. Op zich nette monteur die erg hulpvaardig lijkt, maar..... op het moment dat de factuur wordt gemaakt wordt deze niet gespecificeerd in de materiaalkosten en je kunt gelijk de rekening betalen. Achteraf toch even gekeken wat deze materialen doorgaans kosten (dus NIET alleen internet prijzen) en blijkt dat er 200% opslag is opgenomen. Hierover telefonisch vragen gesteld en dan wordt je zeer agressief te woord gestaan dat hierover geen mededelingen worden gedaan en de kosten niet inzichtelijk worden gemaakt. Als ik een goedkopere loodgieter in de toekomst zou willen dan moet ik maar naar Afrika bellen...... Van enig respect en klantvriendelijkheid is totaal geen sprake !!
  DUS MENSEN, TRAP ER NIET IN, DIT BEDRIJF IS ALLEEN UIT OP SNEL EN EIGEN GEWIN!!!!!

  Sterke punten
  Bij binnenkomst aardige en nette monteur, verder geen sterke punten !!

  Zwakke punten
  Tariefstelling en klantencontact zeer slecht en ondermaats !

Bezoek MMA Loodgietersbedrijf

Schrijf een review