Reviews van deze auteur

Niet alle reviews zijn echt

Review over MMA Loodgietersbedrijf

Helaas moeten we vaststellen dat niet alle reviews op onze website echt zijn. Dit kan te maken hebben met het feit dat deze site niet verifieert of de reviews daadwerkelijk van klanten afkomstig zijn. Concurrenten kunnen bijvoorbeeld negatieve reviews schrijven om ons imago te schaden. Gelukkig hebben we een positieve reputatie op verschillende sites, zoals Google, waar de reviews wel geverifieerd worden. Hoewel het waar is dat we af en toe ontevreden klanten hebben, hebben we een goedwerkende aftersales afdeling die altijd contact met hen opneemt om tot een passende oplossing te komen. We zijn er trots op dat we al meer dan 20 jaar bestaan en dat we dezelfde bedrijfsnaam hebben gehandhaafd gedurende deze periode. Als we ons inderdaad bezighielden met de activiteiten die onze concurrenten ons toeschrijven op de genoemde website, zouden we nooit zo lang hebben kunnen blijven bestaan. We willen benadrukken dat we ons als bedrijf altijd hebben gericht op het bieden van de hoogste kwaliteit dienstverlening aan onze klanten. We nemen onze verantwoordelijkheden serieus en zetten ons dagelijks in om onze klanten tevreden te stellen. We hopen dan ook dat onze klanten ons vertrouwen en weten dat we altijd klaar staan om hen te helpen.

Met vriendelijke groet,

Mma loodgietersbedrijf

Sterke punten
Vakkundig, persoonlijk en betrouwbaar

Ring in doucheafvoer gevallen

Review over MMA Loodgietersbedrijf

Ik was mijn badkamer aan het schoonmaken toen mijn trouwring per ongeluk in de doucheafvoer viel. Ik was helemaal in paniek en wist niet wat ik moest doen. Ik wilde geen risico's nemen en de riolering zelf proberen te ontstoppen, dus besloot ik professionele hulp in te schakelen.

Ik belde Mma Loodgietersbedrijf en hij kwam meteen langs om te zien wat er aan de hand was. Hij onderzocht de situatie en constateerde dat de ring inderdaad vastzat in de afvoer.

Gelukkig had hij een vacuüm rioolmachine tot zijn beschikking waarmee hij de ring kon terughalen zonder de afvoer te beschadigen. Hij stelde me gerust en begon meteen met het werk. Na een paar minuten hoorde ik het geluid van de ring die uit de afvoer werd getrokken en ik was opgelucht en blij.

Het was geweldig om te zien hoe mijn loodgieter zo'n professionele aanpak had en het probleem snel en efficiënt oploste. Ik zal hem zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en ervaren loodgieter.

Sterke punten
Snel aanwezig, professioneel hulp en betrokken.

reacties: